Online marketing uitbesteden

Met ruim 9 jaar ervaring binnen de online marketing ken ik de kneepjes van het vak. Daar kan jij van profiteren! Ik ben namelijk op projectbasis in te huren als:


Freelance online marketeer

Strategische marketing

Sinds maart 2012 ben ik actief in de wereld van online marketing. Ik beheers vrijwel alle facetten van het spel: van zoekmachine adverteren (SEA) en SEO tot Google Analytics en conversieoptimalisatie.


Freelance copywriter

Voor SEO-vriendelijke teksten

Op 13-jarige leeftijd startte ik mijn professionele tekstschrijverscarrière. En nog steeds is waardevolle teksten schrijven wat ik het liefste doe. Mensen écht raken en activeren, vorm- en platformonafhankelijk.


Freelance SEA-specialist

Google Ads-rendement verbeteren

Direct succes boeken in Google? Besteed je Google Ads-campagnes aan me uit. Mijn ervaring leert dat 9 van de 10 campagnes beter kunnen. Ik maak graag ook voor jou het verschil.


Freelance SEO-specialist

Goed vindbaar in Google

Op een duurzame manier blijven stijgen in Google? Ik kan het volledige SEO-traject voor je oppakken. Van uitgebreide zoekwoordenonderzoeken en structuurbepalingen tot SEO-copywriting, technische SEO en linkbuilding. Een traject van de lange adem, maar het fundament van jouw online succes op lange termijn.


Heb je een online marketing vraagstuk of wil je gewoon eens sparren? Neem vrijblijvend contact met me op. Dan ontdekken we vanzelf of we wat voor elkaar kunnen betekenen!