Online marketing uitbesteden

Met ruim 10 jaar ervaring binnen de online marketing ken ik de kneepjes van het vak. Daar kan jij van profiteren! Ik ben namelijk op projectbasis in te huren.

Omdat ik ervaring heb aan de klantzijde én aan de bureauzijde, help ik je strategisch, tactisch én operationeel.

Je kunt me inhuren als:


Freelance e-commerce marketeer

Samen naar die magische grens van 1 miljoen euro omzet

Je webshop draait al prima en doet een leuke omzet. Je hebt wat campagnes staan, maar het is allemaal net niet. Je hebt een duidelijk beeld waar je heen wilt. Ik ben sterk in het opschalen van webshops.


Freelance SEA-specialist

Google Ads-rendement verbeteren

Direct succes boeken in Google? Besteed je Google Ads-campagnes aan me uit. Mijn ervaring leert dat 9 van de 10 campagnes beter kunnen. Ik maak graag ook voor jou het verschil.


Freelance SEO-specialist

Goed vindbaar in Google

Op een duurzame manier blijven stijgen in Google? Ik kan het volledige SEO-traject voor je oppakken. Van uitgebreide zoekwoordenonderzoeken en structuurbepalingen tot SEO-copywriting, technische SEO en linkbuilding. Een traject van de lange adem, maar het fundament van jouw online succes op lange termijn.


Freelance online marketing strateeg

Strategische marketing

Sinds maart 2012 ben ik actief in de wereld van online marketing. Ik beheers vrijwel alle facetten van het spel: van zoekmachine adverteren (SEA) en SEO tot Google Analytics en conversieoptimalisatie.


Interim e-commerce manager

Zet de volgende stap met jouw webshop

Uit je jasje gegroeid met je huidige webshop maar heb je geen idee wat nu wijsheid is? Als interim e-commerce manager sta ik je tijdelijk bij in deze gekke periode. Zoveel knopen om door te haken, nog zoveel meer partijen die claimen de beste te zijn. Samen maken we de juiste keuzes.


Heb je een online marketing vraagstuk of wil je gewoon eens sparren? Neem vrijblijvend contact met me op. Dan ontdekken we vanzelf of we wat voor elkaar kunnen betekenen!